Skip to content
FacturfitFind the e-invoicing software that fits your business
Menu

E-invoicing check

Question 2 of 9

Do you charge VAT on your invoices?

The small-business rule (Kleinunternehmerregelung, § 19 UStG) applies if your turnover stayed under 25,000 euros last year and stays under 100,000 euros this year.

General information, not tax advice. Ask your tax adviser about your specific case.